Header-kunststof-dakkapellen

Reparatie kunststof dakkapel

Door het stevige materiaal kan je rekenen op een lange levensduur van je kunststof dakkapel. Toch kan het voorkomen dat er soms een reparatie nodig is. Bijvoorbeeld na een stevige storm of een inbraak. Onze specialisten helpen je graag, zodat jouw dakkapel binnen no time weer helemaal oogt als nieuw.

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarnaast heb je ook op andere factoren niet altijd evenveel grip, zoals een flinke storm. Vaak kunnen wij door middel van een kleine reparatie de schade aan de kunststof dakkapel weer snel herstellen.
Bij ons kun je terecht voor onder andere de volgende reparaties:

  • Repareren van inbraakschade
  • Verhelpen lekkage en vochtplekken
  • Wegwerken van slijtage en schade aan kozijnen, zoals krassen en scheuren
  • Herstellen en vervangen van sluitwerk, raamrubbers en dakranden

Reparatie inbraakschade

Kunststof is stevig en inbraakwerend materiaal. Toch kan het voorkomen dat inbrekers een weg naar binnen hebben gevonden door een raam open te breken. Om dit soort dingen te voorkomen, hebben wij ook de mogelijkheid om kunststof kozijnen te plaatsen met het Politiekeurmerk. Neem voor meer informatie contact op met onze vakmannen.

Wat kost een kunststof dakkapel

Kunststof dakkapel plaatsen

Kunststof dakkapel repareren

Voordeel kunststof dakkapellen

Reparatie lekkage

Heb je al een aantal jaren en kunststof dakkapel en heb je na verloop van tijd last van vochtplekken rondom de kozijnen of muren? Of komt er regen naar binnen via de kozijnen? Dan bestaat de kans dat de onderdelen van de dakkapel niet goed op elkaar aansluiten, of dat de afwerking van de kapel niet meer in goede staat verkeerd. Onze specialisten nemen deze reparatie voor hun rekening. Ze kijken de aansluiting van de dakkapel grondig na om lekkage in de toekomst te voorkomen en sporen de huidige lekkage op. De huidige vochtplekken worden vakkundig weggewerkt.

Reparatie slijtage

Door een stevige storm kunnen de kozijnen en dakranden van je kunststof dakkapel beschadigd raken. Dit soort schade kan vaak opgelost worden met een relatief kleine reparatie. Wij polijsten bijvoorbeeld de kozijnen, zodat de krassen niet meer zichtbaar zijn. Zo hoeven de onderdelen niet vervangen te worden. Dit scheelt tijd en kosten.

Reparatie sluitwerk en vervangen raamrubbers

Heb je tijdens het onderhoud van je kunststof dakkapel de raamrubbers niet of niet voldoende ingevet? Dan bestaat de kans dat de elasticiteit uit de rubbers is. Dit kan zorgen voor veel tocht op zolder en in de rest van de woning. Daarnaast kunnen rubbers ook af gaan geven. Onze specialisten lossen dit voor je op door geheel vakkundig de raamrubbers voor je te vervangen. Sluiten de ramen van je kunststof dakkapel niet meer goed? Of krijg je het raam niet meer op de kiepstand? Grote kans dat het sluitwerk niet meer in goede verkeerd. Wij reparatie en vervangen indien nodig het sluitwerk, zodat jij de ramen overdag weer op de kiepstand kan laten staan.

Reparatie door onze specialisten

Bovenstaande is een greep uit de meest voorkomende reparaties bij een kunststof dakkapel. Kom je een andere vorm van schade tegen? Of wil je juist een van de genoemde reparaties uit laten voeren? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij zorgen dat jouw kunststof dakkapel er binnen korte tijd weer in perfecte staat verkeerd.